fbpx
Scrie un comentariu

Stare de alerta

Guvernul se va reuni luni în şedinţă pentru a aproba hotărârea privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu încă 30 de zile.

Va fi o nouă relaxare a restricțiilor: adunările publice și manifestaţiile de, cel mai probabil, 100 de persoane, vor fi permise.

Vom avea Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă luni, la 11.00, la 12.00 am convocat şedinţă de Guvern şi vom lua decizii. Deocamdată am agreat – că am avut mai multe solicitări – să permitem reluarea adunărilor publice, manifestaţiilor. Sigur că am fost favorabil ideii de a permite organizarea de adunări publice, de manifestaţii, sigur, în condiţiile de protecţie sanitară care sunt stabilite pentru alte evenimente. (…) Cel mai probabil, cât e permis şi acum la adunările electorale: 100 de persoane în aer liber, cu distanţare fizică, cu obligaţia de a purta mască. Nu vreau să mai cenzurăm sau cineva să comenteze că noi cenzurăm dreptul oamenilor de a protesta, dreptul oamenilor de a se manifesta prin adunări publice, dar vom avea grijă să fie respectate regulile de protecţie sanitară”, a declarat premierul, potrivi Agerpres.

Aceasta este a patra oară când se prelungeşte această măsură în contextul pandemiei cu noul coronavirus.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator