fbpx

Scrie un comentariu

auto sebes Turda 1

Cei de la Pro Infrastructură sunt de părere că lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda va fi dat în folosință abia de anul viitor deși deschiderea era preconizată pentru luna decembrie 2020.

Reprezentanții asociației spun că se tergiversează lucrările iar segmentul de autostradă nu are cum să fie deschis în acest an. Constructorul italian de la Pizzarotti nu se mobilizează suficient pentru a definitiva obiectivul.

"Vești proaste de pe lotul I al Autostrăzii Sebeș - Turda (A10). Deși stadiul lucrării la aproape șase ani de la semnarea contractului este de 90%, mobilizarea constructorului italian Pizzarotti nu este nici pe departe suficientă pentru a putea deschide circulația în luna decembrie a acestui an.

Se pare că antreprenorul se folosește de toate chichițele contractuale posibile pentru a împinge termenul de finalizare cât mai departe în 2021, în timp ce șoferii stau zilnic blocați zeci de minute în trafic pe DN1 între Sebeș și Alba Iulia.

Ne exprimăm speranța că antreprenorii cu asemenea abordări rușinoase pentru blazonul oricărui constructor serios să fie penalizați corespunzător de către autorități și să nu îi mai vedem prea curând pe șantierele din România", conform API. 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate