fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

200907 daVinciAmosed

În perioada 10-16 august a avut loc proiectul “Simpozion pentru Dezvoltarea Potențialului Uman” realizat de Asociația Pentru Mobilitate Socialăși Educație Democratică și finanțat de programul START ONG.

Acest proiect a avut ca scop combaterea pseudoștiinței și oferirea oportunității tinerilor de a se dezvolta la potențial maxim. Timp de opt luni, au fost realizate lucrări de cercetare ce conțin material științific aprobat de către echipa de organizare pentru a se asigura că scopul proiectului este respectat. Aceste lucrări de cercetare au fost sintetizate în workshop-uri pentru ca participanții să poată asimila informațiile cât mai eficient. De asemenea, a fost realizată și dăruită fiecărui participant câte o publicație, ce conține toate lucrările de cercetare la care s-a lucrat.

Au fost abordate subiecte extrem de importante în viața oricărui tânăr, cum ar fi: relațiile toxice, depresia și anxietatea, procrastinarea, autocontrolul emoțional, narcisismul și multe altele. Echipa de organizare a acestui proiect speră că aceste lucrări au ajutat la dezvoltarea participanților și că aceștia vor continua cercetarea în acest domeniu.

De asemenea, au fost luate măsuri luate pentru prevenția răspândirii COVID-19 în cadrul evenimentului, cum ar fi:

1. S-au creat 2 grupe de participanți, fiecare cu 20 de persoane și evenimentul a fost separat în 2 evenimente distincte;

2. Au fost maxim 4 participanți în camere, cu pat separat pus la dispoziția fiecărui participant;

3. Participanții au servit masa doar în aer liber, la mese dezinfectate și dotate cu dispenser de dezinfectat, și fiecare cameră de 4 participanți a avut propria masă pe toată durata evenimentului.

4. Au fost date măști de protecție fiecărui participant;

5. Au fost create puncte de dezinfectare înainte de accesul la orice activitate;

6. Participanților li s-a luat temperatura la sosire în cadrul evenimentului și au declarat pe propria răspundere că nu a luat contact cu nici o persoană bolnavă sau suspectă de COVID-19, nu a manifestat simptome specifice și nu a călătorit în zone cu focar de infecție în ultimele 2 săptămâni înainte de participare;

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate