fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

dezmir

În contextul cererii tot mai crescute venite din partea producătorilor și comercianților pentru noi spații destinate depozitării și desfacerii produselor agro-alimentare, Centrul Agro Transilvania, societate în cadrul căreia Consiliul Județean este acționar majoritar, a  intensificat investițiile destinate extinderii și modernizării capacităților proprii.

 Astfel, în plin sezon de aprovizionare și de pregătire a conservelor pentru anotimpul rece, Agro Transilvania S.A., a finalizat și dat spre închiriere opt noi boxe de depozitare moderne, cu o capacitate de 50 de mp fiecare. Investiția, în valoare totală de aproximativ 200 de mii lei a fost asigurată din fonduri proprii, execuția propriu-zisă fiind realizată, în scopul reducerii costurilor, în regie proprie. De asemenea, în perioada imediat următoare vor mai fi edificate încă alte trei asemenea facilități destinate producătorilor care doresc să-și comercializeze produsele.

Toate aceste noi spații se adaugă celor 15 boxe realizate și date în folosință în cursul anului precedent și care sunt folosite la capacitate maximă.

În prezent, Agro Transilvania dispune de cele mai moderne și dotate facilități destinate păstrării și comercializării produselor agroalimentare, printre acestea numărându-se numeroase depozite cu refrigerare și tonete de vânzare, o hală de marketing, o linie tehnologică multifuncțională pentru spălarea, sortarea și cântărirea produselor, etc.

De asemenea, în vederea igienizării, curățării și deszăpezirii spațiilor exterioare, Centrul Agro Transilvania a achiziționat recent un utilaj specializat, cu dotări specifice, investiția fiind, de asemenea, suportată din resurse proprii.

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate