fbpx

Scrie un comentariu

obsedat sexual

O femeie din Câmpia Turzii a sesizat în această seară că în parcul Berc ar exista un obsedat sexual, care profită de întunericul din zonă, în lipsa unui sistem de iluminat public, pentru a urmări diverse persoane.

”Poze făcute jos în berc la ora 20.30, după ce am sunat la 112 să anunț că în parc este un obsedat sexual, înainte de ziua de azi am mai sunat la Poliție de 2 ori si nimic... din păcate😡😡😡. Se pare că multă lume l-a văzut și știe că există și e acolo, dar cel mai rău e că nimeni nu face nimic... Sunt mulți copii în parc și multe adolescente... Să înțeleg că se vor lua măsuri doar după, Doamne ferește! Se întâmplă ceva... sper să nu, și să fie un simplu labar care se va plictisi și nu va avea curaj să facă alte prostii. Să nu ne mirăm, că trăim într o lume nebună și se întâmplă atâtea în fiecare zi.”, a scris Cristina Cherecheș pe contul ei de Facebook.

Femeia spune că deși a sesizat incidentul la 112, Poliția nu a acordat o importanță prea mare acestei sesizări.

”A venit un echipaj, m-a legitimat, a făcut 2 ture cu mașina pe principală și au plecat... menționând că e doar un singur echipaj... Așa că dragi cetățeni ai orașului Câmpia Turzii , fiți precauți!”, a mai spus Cristina Cherecheș.

obsedat 2

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate