fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

119006013 2712303892361115 9085880211859568401 n

Un medic de la Spitalul Municipal ”Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii a făcut o radiografie tragi-comică a situației prin care trecem, în care toți au devenit specialiști medicali feisbuciști peste noapte, pe fondul pandemiei COVID-19, însă, în mod paradoxal, găsim tot mai greu un instalator, un zugrav sau un electrician care să se priceapă la meseria lui. 😂 

Este vorba despre medicul Lehel Csergo, cunoscut deja în mediul online pentru atenționările sale în privința măsurilor, chiar informative, care ar trebui luate pentru a preveni răsândirea noului coronavirus, care a făcut ravagii pe mapamond.

Postarea sa poate fi interpretată și ca un mesaj pentru o lume a valorilor reale, fără de care haosul se poate instala în viețile noastre, cu consecințe greu de imaginat.

”Sunt mulțumit cu lista mea de prieteni virtuali pe Facebook. Sunt printre ei oameni deștepți, informați- și prin intermediul lor am devenit și eu un om mai informat.

Ce am aflat în ultimele luni?

Masca nu numai că nu protejează dar chiar dăunează sănătății. Spălatul des pe mâini? Nu e bun! Utilizarea unui antiseptic pentru mâini? Este periculoasă.

Creșterea permanentă a numărului de persoane infectate? Raportări false, doar pentru a obține fonduri de la UE. Testarea pentru Covid-19? Metodă utilă pentru orice altceva, dar nu pentru identificarea virusului. Oricum, multe kituri de testare vin gata infectate pentru un număr cât mai mare de teste pozitive. În consecință 98% dintre pacienții testați nici nu au primit in scris rezultatul testului.

Ciudat este că eu mi-am petrecut serile din ultimele 5 luni cu telefonul în mână, așteptând rezultatul pentru toți pacienții testați în spitalul nostru!

Internarea pacienților cu testul pozitiv? Neconstituțională! Tratamentul administrat in spital? Inutil și dăunător! Pacienți decedați de Covid? Nu există așa ceva! Toți au murit de alte boli dar medicii au mituit familia ca să accepte diagnosticul de Covid cauza decesului.

Vaccinul antiCovid? Nu va exista! Tot ce este acum in lucru asigură protecție pe maxim 3 luni și cu efecte adverse majore. Oricum, vaccinurile sunt inutile și dăunează grav sănătății. De ce se insistă pentru vaccinare? Simplu, pentru ca firmele de medicamente să obțină profit!

Astea ar fi pe scurt noile mele achiziții intelectuale. Sigur, fiecare subiect poate fi dezvoltat.

Interesant este totuși câți experți există în domeniul medical! Dacă cauți un instalator, un zugrav, un electrician, greu găsești un om priceput! Când vine vorba în schimb de Reverse Transcription- Polymerase Chain Reaction ( asta înseamnă RT-PCR) toți se pricep!, a scris medicul Lehel Csergo pe contul său de Facebook.

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate