fbpx

4 Comentarii

politician agresiv ct

Un candidat din Câmpia Turzii s-a ales cu un ordin de protecție prin care i se interzice să se apropie de iubita lui, pe care ar fi agresat-o. În plus, are și dosar penal!

Ziar de Cluj informează că Flaviu Virgil Voinescu, candidat pe lista Partidei Romilor pentru Consiliul Local, și-a agresat iubita, Alexandra D. (20 ani), de mai multe ori, pe fondul geloziei. Tânăra susține că a fost amenințată și cu moartea. Ea s-a prezentat la Poliția din Câmpia Turzii cu martori și poze prin care demonstrează agresiunile, solicitând un ordin de protecție împotriva iubitului ei.

„În ultima perioadă a fost foarte violent. Înainte să depună plângerea la poliție, individul o bătea aproape în fiecare seară și o amenința cu moartea. Are poze de la cum a învinețit-o. Are martori. E de nerecunoscut când se înfurie. Ea zice că singura cauză e gelozia”, susțin surse din cadrul anchetei, conform publicației citate.

Judecătoria Turda a emis un ordin de protecție, pentru 6 luni, în urma plângerii pe care a formulat-o tânăra agresată.

„Admite cererea de emitere a unui ordin de protecţie formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, pentru victima în contradictoriu cu pârâtul. Obligă pe pârâtul Flaviu Virgil Voinescu la păstrarea unei distanţe de minim 100 de metri faţă de victima, faţă de reședința acesteia. Dispune interzicerea oricărui contact, din partea pârâtului , inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau orice alt mod, cu victima. Dispune îndredinţarea minorei, către mama acesteia, reclamanta . Obligă pe pârâtul să participle la ședințe de consiliere psihologică. Aceste măsuri au caracter provizoriu, pe o durata de 6 luni de la data pronunțării prezentei hotărâri”, se arată în soluția pe scurt.

Copilul minor al celor doi a rămas în grija mamei.

În cazul în care nu respectă ordinul de protecție, situația politicianului din Câmpia Turzii s-ar putea agrava, riscând încă un dosar penal.

Decizia instanței este definitivă, după ce Tribunalul Cluj a respins apelul lui Voinescu Flaviu Virgil, în 2 septembrie 2020. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Covaci Gheorghe · 22:08 06.09.2020
  În calitate de presedinte al filiarei Câmpia Turzii, reprezint Asociația Partida Rromilor Pro Europa , referitor la colegul meu Voinescu Flaviu Vrigil, candidat la consiliul local Câmpia Turzii nu vad acest atac al personajelor din spatele acestui comunicat de presa un impediment. Suntem doi tineri cu statut de părinte ambii, crescuți în famili modeste cu credință și frică de Dumnezeu , am primit o provocare sa luptam reprezentând Rromi din Câmpia Turzii unde am crescut , copilărit și trăim în prezent . Ne dorim o campanie in care sa aducem cel putin un reprezentant în consiliu local al Mun Câmpia Turzii . Pentru ca nu suntem adepți promisiunilor, programul care urmează in campanie va dovedit caracterizarea mea și a colegului meu , în comparație cu subsemnata și cei care sau folosit de informații nefonfate statutului de candidat. Covaci Gheorghe candidat al consiliului Local Câmpia Turzii.

 • Acest comentariu este nepublicat.
  Juan Magal JUAN · 07:16 07.09.2020
  Mentalitate-a nu v-o schimba nimeni
  Da-i un comunicat din partea unui partid si spui: ,,...nu vad acest atac al personajelor din spatele acestui comunicat de presa un impediment ..." SERIOS???
  Deci in loc sa condamni acest comportament de maimuta vorbitoare cu 2 neuroni atrofiati din nastere , tu il sustii... BRAVO COVACI! BRAVO
  Nu meriti nici tu nici partidul pe care il reprezinti sa intri in Consilul Local!!! Nici vorba , sa m-ai treaca vreo 10-20 ani sa ajungeti poate sa intelegeti ce inseamna drepturi egale ! NU sa le cereti! sa le puneti in practica . In ultimul timp va cereti drepturi si egalitati , ca sinteti discriminati...! Nu ati avut niciodata atitea drepturi ; si rezultatu-l se vede! ( din pacate)
  Incercati prima data sa va mentalizati corect si s-a va adaptati timpurilor actuale , nu slogane si manele!
  ,, ... Suntem doi tineri cu statut de părinte ambii, crescuți în famili modeste cu credință și frică de Dumnezeu ... " SERIOS ??? Cu credinta i rupea costele si cu frica de Dumnezeu i invinetea ochii... Bravo Covaci ( Sper sa nu fi neam cu Pilu , l-ai face de rusine! )
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Emma · 21:50 07.09.2020
   Ma (CENZURAT) daca nu traiesti cu ei acolo de unde (CENZURAT) mea sti tu ca i rupea coastele? si i invanetea ochii?? Ai (CENZURAT) la ea pe ascuns si iti povestea ea chestile acestea? Taci dracu din gura (CENZURAT) 🖕Tu cunosti drepturi? Ai o chifla in stomac ? 🖕🖕🤢🤢 dute naibii si vezi-ti de treaba ta inainte sa vb bea apa ca iti pute gura derilezi in ultimul halll
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Juan Magal JUAN · 07:41 09.09.2020
    Inca o data se vede nivelul vostru de integrare Clapping
    Dimineta cind te speli nu freca prea tare sa nu se duca colbu Hi
    TE BENGAV ... DEVLA DEVLA! Banging head on wall
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate