fbpx

Scrie un comentariu

autostrada Ungaria

Lotul Biharia - Borș din Autostrada Transilvania (A3), recepționat pe 30 iulie, va fi deschis circulației astăzi, odată cu cea de-a doua vamă pe autostradă cu Ungaria. Este prima secțiune de autostradă care se inaugurează în acest an în România.

Tronsonul a fost recepționat în 30 iulie, iar de atunci așteaptă amenajarea celui de-al doilea punct de trecere a frontierei dintre România și Ungaria.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat în 2018 contractul pentru construcţia lotului Biharia – Borş cu asocierea Trameco – Vahostav – Drumuri Bihor – Drum Asfalt – East Water Drillings, pentru 134 milioane de lei.Este vorba despre 5,3 kilometri de autostradă dintre Biharia și Borș, segment finalizat la finalul lunii iulie. Astfel se face legătura între A3 și autostrada M4 din Ungaria.

Tot astăzi a fost deschis și noul punct de trecere a frontierei Borș 2 dintre România și Ungaria. Vama Borș 2 are 10 benzi pe sens și este  al doilea punct de trecere a frontierei amenajat pe o autostradă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate