fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

vremea in bcuuresti marti 18 septembrie

Prima lună de toamnă anunță multe schimbări și au loc multe evenimente cu impact. La mijlocul lunii, elevii se vor întoarce la școală, doar că de data aceasta o să îi aștepte schimbări majore în modul în care interacționează cu colegii și cu cadrele didactice.

Fiecare școală a avut libertatea de a-și gestiona elevii și s-au pregătit corespunzător cu măsuri de protecție pentru copii. Acest lucru nu alungă totuți grijile părinților care au posibilitatea să aleagă pentru copii lor dacă se vor întoarce sau nu fizic la școală și grădiniță. Situația rămâne încă incertă pentru studenți.

Un alt eveniment important pentru această lună este în data de 27 septembrie când au loc alegerile locale. Lupta pentru poziția de primar sau de consilier local se simte din ce în ce mai tare în această perioadă, în special pe rețelele de socializare. Este foarte important să ne documentăm înainte de vot și să ne exercităm acest drept.

Vești bune pentru iubitorii de filme, pentru că de astăzi se deschid cinematografele și tot de astăzi se aplică noi măsuri de relaxare pentru evenimente de maxim 50 de persoane în interior și 100 în exterior.

La capitolul vreme, luna septembrie 2020 anunță temperaturi normale sau chiar mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă iar acest lucru se datorează unui val de aer tropical care străbate România. Mai multe despre vreme puteți citi în acest articol:

https://turdanews.net/articole/actualitate/71075-administratia-nationala-de-meteorologie-a-prezentat-prognoza-de-vreme-pentru-urmatoarele-4-saptamani-in-luna-septembrie.html

Din punct de vedere cultural, pe plan local se anunță redeschiderea teatrului cu multe evenimente programate pentru luna septembrie. Mai multe detalii găsiți în următorul articol:

https://turdanews.net/articole/cultura/71121-se-redeschide-teatrul.html

Septembrie nu duce lipsă nici de concerte, workshop-uri sau expoziții, Clujul fiind un adevărat punct fierbinte pentru astel de evenimente, iar pentru o listă completă vă recomandăm să verificați pagina cluj.com la secțiunea evenimente.

Calendarul creștin ortodox ne prezintă două mari sărbători în această lună, Nașterea Maicii Domnului în data de 8 septembrie și respectiv Înălțarea Sfintei Cruci în data de 14 septembrie.

Vă dorim o lună cât mai plăcută și lipsită de stres sau greutăți!

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate