fbpx

Scrie un comentariu

api hadareni

Asociația Pro Infrastructură (API) a anunțat că se lucrează într-un ritm bun de lucru pe tronsonul Autostrăzii A3, între Chețani și Câmpia Turzii.

Vestea mai puțin bună vine dinspre restul sectorului de autostradă, unde ritmul a scăzut considerabil, constructorii concentrându-se doar pe o secțiune de 400 de m, în spatele localității Hădăreni.

„Pe tronsonul Autostrăzii A3 Transilvania Chețani-C.Turzii construit de Straco lucrările la nodul rutier Chețani avansează într-un ritm bun, în special operațiunile de așternere a straturilor rutiere și de realizare a sistemului de scurgere a apelor.

Pe restul sectorului de autostradă de 15,7 km subcontractorul Marcotim ce se ocupă de terasamente a scăzut considerabil ritmul, concentrându-se doar pe o secțiune scurtă în spatele localității Hădăreni. Cei de la Baxcom lucrează cu o echipă la elevațiile viaductului de 400 de metri de la Hădăreni.

Ne exprimăm speranța că mecanismul de certificare a lucrărilor, emitere a facturilor, plata lor de către CNAIR spre Straco și mai departe spre subcontractori și furnizori va funcționa mult mai eficient, astfel încât ritmul lucrărilor să se îmbunătățească, iar la finalul lui 2021 să circulăm pe acest tronson de autostradă.” este mesajul transmis de către cei de la API.”

sursă foto & video: Asociația Pro Infrastructura

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate