fbpx

Scrie un comentariu

centura Turda Câmpia Turzii

În urmă cu câtevea zile, Președintele Consiliului Județean Cluj - Alin Tișe a inițiat un proiect de hotărâre privind încheierea unui acord de asociere între Județul Cluj și municipiile Turda și Câmpia Turzii în vederea realizării proiectului de investiții „Centură ocolitoare Turda-Câmpia Turzii".

Acum, consilierii județeni au aprobat proiectul de hotărâre privind acordul de asociere între Județul Cluj, Municipiul Turda și Municipiul Câmpia Turzii în vederea realizării proiectului de investiții „Centură ocolitoare Turda - Câmpia Turzii”. Construirea centurii de ocolire este justificată prin faptul că ambele orașe se confruntă cu probleme de trafic, dar și de poluare. 

Practic s-a făcut un pas mic pentru edificarea proiectului dar important în vederea implementării acestuia.

Totodată, prin realizarea acestui obiectiv se urmărește și crearea de noi locuri de muncă și transformarea judeţului Cluj şi a conurbaţiei Turda-Câmpia Turzii în centre importante în reţeaua rutieră rapidă regională şi naţională.

În acest scop, forul administrativ județean va cuprinde în bugetul propriu sumele necesare pentru coordonarea, elaborarea documentațiilor tehnico-economice și de urbanism necesare proiectului, precum şi pentru elaborarea documentațiilor de urbanism pentru întreg obiectivul de investiții.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate