fbpx

Scrie un comentariu

politist corona

”Action Day – Fishery” – în cadrul unei acțiuni desfășurate la data de 27 august a.c., polițiști din întreg județul Cluj, în colaborare cu jandarmi și reprezentanți din cadrul DSVSA Cluj au acționat pentru verificarea legalității activităților din domeniul piscicol.

Astfel, au fost efectuate peste 40 de controale la societăți comerciale, amenajări piscicole și asociații de profil, fiind aplicate 96 de sancțiuni contravenționale, urmare a nerespectării normelor legislative. 17 dintre acestea au reprezentat abateri de la prevederile O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Polițiștii Biroului Rutier, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca continuă acțiunile în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră și a prevenirii victimizării prin producerea accidentelor rutiere.

De asemenea, se acordă o atenție deosebită cunoașterii și respectării legislației rutiere de către persoanele care conduc biciclete/trotinete pe drumurile publice.

Astfel, la data de 27 august a.c., în intervalul 17.00-19.00, polițiștii au verificat peste 110 autovehicule, fiind totodată legitimate circa 150 de persoane.

În intervalul în care au acționat, polițiștii au constatat 4 infracțiuni rutiere, iar în urma abaterilor de la normele rutiere au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 8 permise de conducere.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate