fbpx

Scrie un comentariu

pediatrie 2

Consiliul Județean Cluj a încheiat contractul în valoare de 2.470.000 de lei având ca obiect serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice la clădirile secției Pediatrie II, corpurile C1 și C2 din cadrul Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Această nouă investiție din fonduri europene va contribui atât la reducerea costurilor cât și la oferirea unor condiții de cazare cât mai bune pentru micuții pacienți și pentru părinții acestora”.

Conform contractului, societatea va elabora documentația tehnică de autorizare a executării lucrărilor (D.T.A.C.), proiectul tehnic de execuție și va asigura asistența tehnică până la recepția finală a lucrărilor.

De asemenea, aceasta va executa lucrările de construcții și instalații pentru creșterea eficienței energetice a corpurilor C1 și C2 ale secției Pediatrie II din cadrul unității sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate