fbpx

Scrie un comentariu

vlad 3tipuri

Este deja celebru pentru seria "Ești român dacă...", iar recent a spart toate recordurile de pe TikTok România.

Vlad Vaida a reușit performanța să adune 5 milioane de vizualizări și peste 700 de mii de aprecieri la o postare care a ajuns virală în doar câteva ore.

Provocările amuzante de pe TikTok i-au adus un succes nesperat. Vlad a preluat sunetul unui fan entuziasmat din SUA, care își întâlnește idolul, pe celebra Addison Rae.

A transpus această "scenă" pe străzile din Cluj, filmând aleatoriu o femeie. Filmarea, cu titlul: "Ce faci în Cluj iubire?", a devenit astfel printre cele mai vizionate creații din toate timpurile de pe TikTok România.

Videoclipul poate fi vizualizat și descărcat de aici: https://www.tiktok.com/@itsmevladv/video/6859230712852204805?lang=en

La rândul său, Vlad își provoacă acum fanii. Are un nou challenge pe TikTok, denumit #3tipuri. Utilizatorii platformei sunt invitați să se alăture ințiativei amuzante de a exemplifica 3 tipuri de oameni, prieteni, parinți, șefi sau parteneri.

Vlad Vaida este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți TikTok-eri din România și a ajuns în doar câteva luni la peste jumătate de milion de urmăritori, pe cele două conturi pe care le administrează.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate