m install
petlinii
nello construct

Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii: Portret de militar!

floris

Plutonier adj. MIHAI Marius Cătălin este încadrat la Baza 71 Aeriană pe funcția de subofițer specialist, plutonierul adjutant Marius Cătălin Mihai îndeplinește funcția de comandant de grupă în cadrul structurii de Protecția Forței a detașamentului Carpathian Pumas.

N-aș fi vrut să îmi închei activitatea de 29 de ani în sistemul militar fără a avea și experiența teatrului de operații, așa că această misiune sub egida ONU a fost ocazia potrivită. Provocări sunt peste tot, mai ales în perioada incertă a coronavirusului, și aici și în acasă unde au rămas soția, copiii și părinții.

În țară atribuțiunile mele sunt asemănătoare cu cele de aici, prin prisma faptului că oriunde ai fi, cel mai important este modul de a lucra cu oamenii. Suntem caractere diferite, de toate vârstele, venim de la unități militare din toată țara, dar am reușit să facem să meargă bine lucrurile, să îndeplinim în cele mai bune condiții misiunile încredințate. Aici, pe lângă coordonarea colegilor din grupă, răspund de integritatea tururor bunurilor aflate în zona operațională și tot ce ține de accesul în obiectiv.

Într-o misiune atât de lungă e normal ca mulți militari din detașament să își serbeze zilele de naștere în teatrul de operații, dar în cazul lui s-a nimerit și ca zilele de naștere ale soției și celor doi copii să fie aniversate tot în perioada dislocării în Africa. Misiunea detașamentului român de elicoptere mai durează două luni, așa că îi urăm colegului nostru succes în continuare și revedere frumoasă cu cei dragi!

Text şi foto: Cpt. Mirela Vîță

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: