m install
petlinii
nello construct

VIDEO – Bărbat din Turda cu COVID-19 ridicat de poliție după ce a fugit din spital

floris

Un bărbat de 60 de ani din Turda a fugit din Spitalul Clinic Județean de Urgență, fiind ridicat astăzi de polițiști de pe strada Amurgului din Turda.

„Joi dimineață am avut rezultatul pozitiv și s-a luat legătura cu Spitalul de Infecțioase pentru transferul pacientului. Acestuia i s-a spus că va fi transferat, dar a devenit agitat și s-a încercat să se ia legătura cu familia. Medicul curant ne-a informat că nici familia nu crede în infecția COVID și că nu sunt de acord să fie transferat, astfel că i s-a dat pacientului un timp de gândire” a transmis Adina Golea, directorul medical al SCJU Cluj, citată de HotNews.

„În jurul orei 13.00 ISU Cluj a fost solicitat de către Poliția Municipiului Turda pentru a efectua un transport a unei persoane confirmate cu COVID, sex masculin, de la Turda la unitate spitalicească in Cluj-Napoca. Persoană a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase.” ne-au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Bărbatului i s-a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

UPDATE:

”La data de 20 august, a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre plecarea voluntară a unui bărbat în vârstă de 60 de ani, din incinta unei unități medicale în care a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19.

Cel în cauză urma a fi transferat la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Au fost derulate activități pentru depistarea bărbatului, iar în jurul orei 14.00, acesta a fost identificat la domiciliu, pe raza municipiului Turda.

În baza unui mandat emis de magistrați, polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intrat în locuința acestuia, unde l-au imobilizat, iar ulterior acesta a fost transportat de către un echipaj medical la unitatea spitalicească.

În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.”, a transmis IPJ Cluj.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: