fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

fotografie TurdaNews

În dimineața zilei de 15 august, un cetățean vietnamez l-a ucis pe un alt cetățean, tot străin, în urma unui conflict între cei doi. Bărbatul a fugit de la locul faptei, dar polițiștilor le-a luat doar 2 ore să îl prindă pe raza localității Apahida, ascuns în vegetația de pe malul Someșului.

Astăzi cei doi polițiști care au reușit să prindă făptașul au împărtășit experiența pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

”Ne încheiaserăm misiunea desfășurată cu ocazia Hramului Mănăstirii Nicula, când, la întoarcere, am fost anunțați despre săvârșirea unei fapte de omor în comuna Apahida, unde suspectul a fugit de la fața locului și erau solicitate mai multe echipaje.
Originară din comuna Apahida, o inspirație de moment m-a îndemnat să-i propun colegului din mașină un mic ocol, pentru a verifica o zonă de pe malul râului Someș, unde bănuitul ar fi putut să se ascundă, lucru pe care l-am și făcut.

Am pornit pe jos prin vegetația de pe malul râului, iar la un moment dat, în depărtare am observat o mișcare. Împreună cu un alt coleg sosit la fața locului, agentul de poliție Hotea Radu, m-am apropiat pentru a verifica mai amănunțit și am constatat că era vorba despre bărbatul care corespundea semnalmentelor indicate. Împreună l-am imobilizat și am anunțat colegii.

Coincidență sau nu, sâmbătă a fost prima zi de muncă a colegei noastre, agent principal Pojar Dora în cadrul Compartimentului Urmăriri a Serviciului de Investigații Criminale Cluj."

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate