fbpx

Scrie un comentariu

polivalenta turda

Contractul de finanțare pentru sala Polivalentă de la a fost semnat astăzi, în prezența ministrului lucrărilor public, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan.

„Obiectivul se va realiza în cadrul subprogramului Săli de sport, parte a Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de CNI.

Sala va avea o capacitate de 3.320 de locuri, 56 dintre ele fiind destinate persoanelor cu dizabilități și însoțitorilor acestora.

Valoarea contractului este de 65.438.975,52 LEI, iar finanțarea va fi susținută de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

„Clădirea va beneficia de mai multe funcțiuni, precum bazin de înot de relaxare, vestiare grupate pe sexe, cu dușuri și grupuri sanitare aferente pentru sportivi, antrenori, arbitri, oficiali, sală de forță, saună, cabinete medicale și antidoping, camere pentru recuperare sportivi (masaj și fizioterapie), sală VIP, sală pentru conferințe presă etc.

Durata contractului încheiat cu Asocierea ACI CLUJ S.A. & PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION S.R.L. este de 30 luni, dintre care 6 luni de proiectare și 24 luni de execuție.” au transmis reprezentanții Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate