fbpx

Scrie un comentariu

bataie romi 1

Aseară, în comunitatea de romi din Viișoara s-au produs mai multe scandaluri, cu violare de domiciliu, agresiuni fizice și transport la Spital.

IPJ Cluj a oferit toate detaliile.

"La data de 12 august a.c., în jurul orei 22.40, Poliţia municipiul Câmpia Turzii – Secţia 4 Poliţie Rurală a fost sesizată de către un bărbat de 41 de ani, din comuna Viişoara cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Viişoara, împreună cu nepotul său de 17 ani şi un tânăr de 20 de ani, persoane necunoscute au intrat, fără voia sa, în imobilul în care acesta locuieşte şi le-a adresat celor 3 ameninţări cu acte de violenţă.

În urma verificărilor efectuate, cei în cauză au fost identificaţi, stabilindu-se că sunt 2 tineri în vârstă de 20 de ani, din comuna Viişoara.

Ulterior, în jurul orei 23.10, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 20 de ani, a fost agresat fizic de către mai multe persoane, acesta fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor, au fost identificate persoanele în cauză, un minor de 17 ani din comuna Viişoara şi un tânăr de 20 de ani, din municipiul Câmpia Turzii.

În urma evenimentelor şi a verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, amenințare şi lovire sau alte violențe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.", a precizat IPJ Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate