marian morar
m install
nello construct

Bărbat prins sub un mal de pământ. UPDATE: Din păcate, bărbatul a decedat (Video)

zamblau eugen

Un bărbat a fost surprins de un mal surpat, la o adâncime de 4m. Incidentul s-a produs între Tureni și Petrești.

„O autospecială, un echipaj SAJ și două buldoexcavatoare din cadrul primăriei Tureni acționează în aceste momente pentru a scoate un bărbat surprins sub un mal surpat de pământ, la o adâncime de cca 4 m.

Bărbatul era în stare de inconștiență, în momentul sosirii pompierilor, și era acoperit de pământ până la nivelul gâtului.

Solicitarea a fost realizată în jurul orei 20.30, iar evenimentul s-a produs între localitățile Tureni și Petrești.” ne-au transmis reprezentanții ISU Cluj.

În jurul orei 22:30, purtătorul de cuvânt al ISU a declarat: „Colegii mi-au transmis mai devreme că încă se străduiesc să-l extragă de sub pământul surpat. Escavatoarele au putut fi utilizate până la un moment dat, iar acum se scoate pământul cu lopeți și alte ustensile.”

UPDATE:

„Bărbatul, de cca 40 de ani, a fost scos de sub pământ, însă acesta prezenta rigiditate cadaverică, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare. Buldoexcavatoarele au fost utilizate pentru a stabiliza malurile șanțului, iar pompierii au acționat cu lopeți, o mistrie și chiar cu mâinile goale pentru a putea extrage bărbatul de sub pământ.”, ne-au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2