fbpx

Scrie un comentariu

ambulanțier

Un angajat al Serviciului de Ambulanță din Câmpia Turzii a fost testat sâmbătă pozitiv cu COVID-19. În cauză s-a deschis o anchetă epidemiologică.

Schimbul de zi a fost trimis acasă, în izolare, la muncă intrând, deja, schimbul de noapte, toți angajații urmând să fie testați de către DSP Cluj.

Potrivit Refleqtmedia.ro, se pare că ambulanțierul s-ar fi infectat cu Sars-Cov-2, după ce ar fi fost în misiune la o pacientă care acuza dureri de stomac și care era pozitivă cu Sars-Cov-2, FĂRĂ SĂ MENȚIONEZE ACEST LUCRU!

Această pacientă a fost menționată și de medicul, Lehel Csergo, în postarea sa de pe internet în care făcea aluzie la oamenii iresponsabili și mincinoși care pun în pericol sănătatea celor din jur!

„Femeie cu puțin peste 50 de ani vine la Spital pentru acuze respiratorii. Vine cu Ambulanța, evident. În ultimii ani a trăit în Spania astfel că nu are asigurare nici medic de familie. Medicul de gardă ridică suspiciunea de Covid-19 și propune internarea. Dar pacienta refuză și pleacă acasă pe semnătură.

Peste 4 zile ajunge din nou la Spital, tot cu Ambulanța. Cu medic de data asta, deoarece obosește la cel mai mic efort, și când vorbește. Iar ea în loc să recunoască faptul că a greșit, ne minte. Spune că boala ei a apărut numai în ultimele 24 de ore.”, a spus medicul Lehel Csetrgo, acuzându-i și pe cei care distribuie știri false despre faptul că ”virusul nu există” sau alte tâmpenii de acest gen.

Citește și:

Medicul Lehel Csergo: Ne punem sănătatea și viața în pericol pentru oameni iresponsabili și mincinoși

Situația este destul de delicată, întrucât ambulanțierul ar fi intrat în contact, prin natura serviciului, cu mai multe persoane din Spitalul Municipal ”Dr. Cornel Igna” din localitate.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate