fbpx

Scrie un comentariu

bunicuta

O bătrânică în vârstă de 81 de ani din Turda a ajuns la IML după ce a fost snopită în bătaie de concubinul fiicei, iar acum este nevoită să se mute de la domiciliu.

O bătrânică fragilă, în vârstă de 81 de ani din Turda, care s-a prezentat, bătută, la I.M.L. Cluj, pentru a-şi scoate un certificat medico-legal! Femeia spune că, începând de joia trecută – când a încasat o „papară” de la concubinul fiicei sale, ca să plece din apartament – este nevoită să locuiască la un nepot din comuna Mihai-Viteazu şi nu mai are curajul să intre în propria casă! 

„Am o fiică, în vârstă de 56 de ani, care a fost căsătorită la Bucureşti, dar care ulterior s-a încurcat, pe reţelele de socializare, cu un individ din Constanţa, de profesie om de ordine la un supermarket. La sfârşitul lui februarie căzusem la pat – că am diabet, tensiune, o boală de ficat şi sunt operată şi la ochi – şi am sunat-o să-i urez „La mulţi ani”, fiind ziua ei de naştere. Atunci mi-a promis că vine la mine să mă îngrijească, ceea ce a şi făcut, după ce s-a dat liber la călătorie între judeţe. Dar n-am crezut că apare cu el şi era să pic din picioare când l-am văzut că şi-au adus tot calabalâcul de la Constanţa, inclusiv două butelii de aragaz, pe care le-au depozitat – spre groaza vecinilor – chiar în casa scării!” relatează victima pentru bzc.ro

Bătrânia mărturisește că problemele au început în momentul în care le-a spus celor doi să-și caute de lucru că ea nu-i mai poate întreține cu bani. De atunci doar ceartă și scandal pentru a o determina să plece din casă, afirmă femeia.

„Iubitul fiicei mele m-a bătut de-am văzut stele verzi!...Ea era plecată la lucru – între timp şi-a găsit post de agent de pază la o firmă – şi eram doar cu el acasă. Locuiesc la parter şi am în grădinuţa din faţa geamului trandafiri şi gălbenele, iar în ziua respectivă tocmai am lucrat puţin la grădină: am rărit buruienile ca să nu se uşte florile. Şi, după ce am intrat în casă, din senin, individul m-a prins de cap şi s-a urcat pe mine, cărându-mi cu nemiluita la pumni în cap. I-am tot strigat să se oprească, fiindcă mă dor ochii operaţi, dar el nu m-a ascultat, a continuat să mă lovească. Într-un târziu s-a oprit, iar eu am reuşit să chem poliţia. Dar individul, cu un tupeu incredibil, le-a spus poliţiştilor că eu l-am bătut, fapt imediat comentat, ironic, de aceştia.  Totuşi, în mod ciudat,oamenii legii  n-au întocmit nici măcar proces verbal referitor la ce mi s-a întâmplat! Şi, deşi i-am spus fiicei şi iubitului său să se care de la mine, aceştia n-au făcut-o nici până azi, ba, mai mult, am fost silită să plec eu, ca să nu mă omoare. Cu alte cuvinte, s-au făcut stăpâni pe tot ce îmi aparţine, inclusiv pe dreptul meu de a trăi! Practic, asta încercau să-mi sugereze când îşi lasau pe masa de bucătărie, la intimidare, un cuţit lung, un spray lacrimogen şi un pulan de cauciuc, aşa cum au poliţiştii!”declară femeia pentru sursa citată.

„Sunt silită să locuiesc în comuna Mihai Viteazu, nu mai am vreun ban, astfel că nici măcar medicamente nu-mi mai pot cumpăra. Am noroc, totuşi, că prin ajutorul lui Dumnezeu şi al unor oameni cumsecade nu m-am îmbolnăvit şi mai grav”...își termină bătrânica trista poveste.

Citește tot aici: https://www.bzc.ro/turda-bunicu-b-tut-de-fiic-i-concubinul-acesteia-ca-s-plece-din-cas-b-taia-de-joc-nu-se-opre-te-aici-77997

 

Sursă foto: bzc.ro

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate