fbpx

2 Comentarii

compania apa

Compania de Apă Arieș (CAA) continuă lucrările la rețeaua de canalizare și la cea de distribuție a apei potabile.

„Lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră continuă pe strada Intrarea Păpădiei.

Pe străzile Ana Ipătescu, Alba Iulia și Duiliu Zamfirescu se execută lucrări de reabilitare a rețelei de distribuție apă potabilă.” au transmis reprezentanții CAA.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Florin · 06:25 07.08.2020
  Compania mai are lucrari pe care le-a subcontractat,in Turda.Mai bine si-ar trimite angajatii(ca au de unde)sa verifice progresul acestora si materialele folosite,decat sa se laude aproape zilnic,prin presa si retelele de socializare.
  In Turda Noua pe strazile Rindunicii,Ogorului,Spiru Haret,St.Furtuna,Vaii se,,lucreaza" de mai bine de 2 luni.Aceste strazi arata ca strazile din Beirut,dupa explozia terifianta.Nu toata lumea are masini de teren,pentru accesul la domiciliu si nici pe jos nu se poate merge,trotuarele fiind distruse sau blocate cu diferite materiale:tevi,piatra,nisip,indicatoare,utilaje... Nu se poate asa ceva.Nu ia nimeni masuri? Daca un turdean are nevoie de o masina de nisip si nu poate sa-l foloseasca in aceasi zi,in ziua urmatoare politia locala e prezenta cu instiintari,procese verbale,amenzi chiar.Pe astia cine-i sanctioneaza??? Sa nu mai vorbim de programul de pe,,front" 08:00-16:00,sambata si duminica liber
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Turdeanul · 13:59 10.08.2020
  Europa "normala" are programul de șantier 7:00-19:00 iar când nu este destulă lumina se lucrează la reflectoare. In funcție de situație se lucrează și în weekend respectiv noaptea.De la 8 la 16 este program de creșă .Cred ca CAA are un personal supradimensionat cu mult ....Iar peste tot unde ei sunt prezenți 1-2 lucrează și restul....stau sau așteaptă venirea șefilor , a materialelor etc.Romania este în cădere libera și Turda nu face excepție.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate