fbpx

1 Comentariu

orban masca

Premierul României, Ludovic Orban, a venit astăzi cu lămuriri despre modul în care vor fi plătiți părinții, în eventualitatea în care școlile nu vor putea fi deschise în luna septembrie, datorită cazurilor de COVID-19.

„În perioada stării de urgență a existat o formă de sprijin pentru familiile cu copil. Pe perioada în care au fost suspendate cursurile școlare, un părinte, la alegere, a avut posibilitatea să stea acasă, într-un fel de concediu, plătindu-i-se 75% din salariul său.

Și pentru începerea școlii vom lua o măsură similară. Însă va fi flexibilă, pentru că situația epidemiologică fiind diferită de la localitate la alta, nu va mai fi o măsură generală. Va fi o măsură locală.

Dacă într-o școală avem cazuri și se închide 14 zile, toți părinții elevilor din școala respectivă vor primi pe perioada suspendării cursurilor, să zicem 14 zile, un părinte, aceeași formă de sprijin de 75%”, a declarat Ludovic Orban, citat de digi24.

Citește și:

Trei scenarii pentru începutul anului școlar

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altcev6 · 00:10 07.08.2020
    Daca si poate și vor...Tovarășul Orban, sunteți depășit de situație. Mai bine mergeti la crâșmă din colț, luați ceva tare și trageți pe dreapta sau stânga, cum e mai confortabil. Criza asta Covid, a arătat cu succes lumii ce impotenți sunt la conducere, cu mici (fara muștar) excepții în toate țările afectate guvernanții au picat examenul. Vai de noi!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate