fbpx

2 Comentarii

pod aa

Veste bună pentru șoferi! Astăzi a fost deschisă circulația pe ambele sensuri pe podul de lângă A&A.

Timp de mult timp, pe pod s-a circulat doar pe un singur sens, lucru care a cauzat nemulțumirea șoferilor care pierdeau mult timp în trafic.

Astăzi, semaforul a fost desființat, astfel încât se poate circula pe ambele sensuri. Circulația pentru pietoni a fost restricționată pe o singură parte.

Circulația se desfășoara extrem de dificil în ultima perioadă, lucrându-se pe strada 22 Decembrie, cealaltă variantă pentru ieșirea din Turda spre Alba Iulia.

„In urma verificării Podului situat pe DN1 KM 444+840 peste râul Arieș la Turda de către Serviciul Proiectare și Biroul Poduri din cadrul DRDP Cluj, începând cu data de 05.08.2020, se va relua circulația în ambele sensuri, cu restricții de viteză, cu respectarea semnalizării orizontale și verticale.", transmis CNAIR.

Totuși, faptul că au restricționat circulația pe un singur sens, cu semafor, timp de 2 ani și jumătate, ridică serioase semne de întrebare asupra ”studiului privind rezistența structurii”, despre care se amintește abia acum, în condițiile în care anul trecut, în luna iunie, a fost semnat contractul de reabilitare al podului, cu termen de 2 luni pentru proiectare și încă 12 luni pentru execuție (trebuia finalizat în septembrie 2020).

sursă foto: google maps

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ss · 07:50 06.08.2020
  rusine, rusine. Dupa aproape trei ani ati trasat doua dungi galbene!!!
  Rusine si demisia!
  Stirea suna ca si o realizare, insa va bateti jos de oameni! Asta se putea face de la inceput !!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  sss · 16:31 08.08.2020
  Extraordinar ce nesimțire....cum mama dracul ati ajuns la consensul asta ...fiecare da vina pe altcineva..ca vb de ce sa pic eu prost...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate