fbpx

Scrie un comentariu

Ciurila primar 1

În această dimineață informam despre depistarea a încă trei persoane cu coronavirus la Sălicea, comuna Ciurila, în total până acum sunt 6 persoane infectate, toate în izolare și monitorizare.

În consecință, ca urmare a izbucnirii focarului de coronavirus, primarul localității, Cristinel Popa a luat ca măsură complementară, suspendarea activității pe terenul de sport de la Sălicea.

Împreună vom reveni la normalitate!

Având în vedere contextul actual, precum și noile cazuri din comuna noastră, atât eu, cât și Consiliul primăriei am decis să luăm o nouă măsură pentru a stopa răspândirea virusului SARS COV-2.

Astfel, activitatea la terenul de sport din Sălicea se suspendă! Această măsură are ca scop prevenirea altor posibile cazuri, precum și siguranța locuitorilor din comuna Ciurila. De asemenea, monitorizăm zilnic situația pentru a putea reveni la normalitate.

Trebuie să fim responsabili și în același timp să înțelegem că, în astfel de situații, trebuie făcute sacrificii comune. Consider că sănătatea cetățenilor comunei pe care o administrez este importantă și trebuie să fie mereu în prim-plan!

Multă sănătate și prudență!”, a scris edilul comunei Ciurila pe pagina personală de Facebook.

Luni anunțam despre izbucnirea unui focar de coronavirus la Sălicea, comuna Ciurila, trei persoane fiind depistate pozitiv în urma testelor.

Acum alte trei persoane au fost infectate cu temutul virus, printre care și un copil. Mai exact este vorba despre două persoane de vârsta a treia și un copil, toți fiind în autoizolare sub atenta observație a poliției, precum și a DSP Cluj. 

De asemenea, cele trei persoane testate pozitiv la începutul săptămânii au fost internate, iar familiile acestora se aflau în autoizolare.

Foto/ primar Ciurila, Cristinel Popa.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate