fbpx

Scrie un comentariu

Coronavirus carantina

Luni anunțam despre izbucnirea unui focar de coronavirus la Sălicea, comuna Ciurila, trei persoane fiind depistate pozitiv în urma testelor.

Acum alte trei persoane au fost infectate cu temutul virus, printre care și un copil. Mai exact este vorba despre două persoane de vârsta a treia și un copil, toți fiind în autoizolare sub atenta observație a poliției, precum și a DSP Cluj. 

De asemenea, cele trei persoane testate pozitiv la începutul săptămânii au fost internate, iar familiile acestora se aflau în autoizolare.

”Din păcate, am fost sesizat cu privire la apariția unor trei cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19, în satul Sălicea. Printre acestea se numără două persoane în vârstă și un copil. Cei trei sunt sub asistență medicală, iar familiile acestora se află în autoizolare sub atenta observație a poliției, precum și a DSP Cluj.

Recomand ferm ca fiecare dintre noi să ne protejăm intens, respectând toate recomandările specialiștilor și să evităm pe cât de mult posibil contactul cu alte persoane.

Am încredere că cetățenii comunei noastre vor trata această situație cu maximă responsabilitate și că vom reuși să trecem cu bine peste aceste vremuri grele!”, a explicat primarul comunei Ciurila, Cristinel Popa.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate