fbpx

Scrie un comentariu

agresiune pumn

Un turdean a încasat bătaia vieții lui după ce a luat atitudine și a reclamat lipsa distanțării sociale la o cârciumă din oraș.

Între timp s-a lovit și de problemele sistemului medical românesc iar acum este hotărât să dea în judecată agresorul.

Bărbatul a condus timp de 25 de ani o importantă instituţie turdeană, motiv pentru care dorește să-și păstreze anonimatul.

Spune că nu poate acuza pe nimeni, însă, în mod suspect, a încasat o bătaie soră cu moartea după ce a făcut plângere la poliţia Municipiului Turda, apoi la I.P.J.Cluj şi, într-un târziu, la ministrul de interne Marcel Vela - referitor la o crâşmă din Centrul Vechi, unde consumatorii stau extrem de apropiaţi şi favorizează transmiterea coronavirusului, informează bzc.ro

Agresiunea s-a petrecut vineri noapte, iar cel care l-a bătut este un bărbat de circa 50 de ani, care locuieşte în blocul cumnatei sale şi a cărui identitate îi este şi în acest moment necunoscută.

„...am realizat că nu mai am ţigări şi am ieşit să-mi cumpăr, de la un Non-Stop aflat lângă blocul „Materna”, însă se vede că individul m-a urmărit. Apoi m-a atacat şi m-a rupt în bătaie, cu pumnii şi picioarele. Apoi a plecat, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Eram plin de sânge şi-n gură, şi toate coastele mă dureau, cum mă dor şi acum - atât de tare m-a bătut! Am sunat degrabă la 112 şi, în loc de poliţiştii de la municipiu, m-am trezit cu cei locali.

Aceştia mi-au spus că nu există ambulanţă disponibilă şi m-au îndemnat să chem un taxi, ca să ajung la spital, ceea am şi făcut! Dar, mai înainte au întocmit un proces verbal de constatare - pe care l-au înmânat agresorului, punându-l să-l semneze, după care au plecat. Iar eu, ajuns la Spitalul Municipal, pe la ora 23.00, am avut parte de un alt pocinog: portarul nu m-a lăsat să intru la Urgenţă, zicându-mi că şi aşa acolo e plin de pacienţi! N-am avut ce face şi am plecat... Oricum, aşa ceva n-am păţit în viaţa mea, fiindcă eu nu obişnuiesc să ies din casă după ora cinci după amiaza, aceasta fiind singura excepţie, după o lungă perioadă de timp!” relatează victima pentru sursa citată.

Citește tot articolul aici: https://www.bzc.ro/turda-b-tut-ntampl-tor-pentru-c-a-reclamat-lipsa-distan-rii-sociale-la-spital-l-au-trimis-la-plimbare-77913

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate