fbpx

Scrie un comentariu

barbat lita

Takacs Gyorgy, tatăl copilului găsit înjunghiat, a fost prins de polițiști în localitatea Filea. Acesta a fost dat dat în urmărire, fiind bănuit de uciderea copilului său de 8 ani, cu care a fost dat dispărut timp de trei zile. Copilul a fost găsit mort, înjunghiat în piept, în mașina bărbatului, care era parcată pe marginea drumului, între Lita și Petreștii de Jos.

Takacs Gyorgy a fost internat după ce la momentul capturării prezenta răni pe brațe și piept, pe care și le-a provocat în încercarea de a se sinucide.

Acum, bărbatul va fi transferat în sistemul penitenciar.

„Din punctul de vedere al traumei, evolutia e favorabilă. Transferul spre sistemul penitenciar va fi decis de catre organele abilitate, in functie de posibilitatile de ingrijire necesare, conform indicatiilor medicale. Din păcate, nu se știe exact când, pentru că externarea lui nu depinde de noi”, a transmis conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Procurorii au stabilit că în seara de 25 iulie, bărbatul l-a lipsit de libertate pe fiul său, în vârstă de 8 ani, după care, în noaptea de 25 spre 26 iulie 2020, l-a omorât.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate