fbpx

Scrie un comentariu

donare sange

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj face un apel disperat către toți donatorii de sânge pentru a se implica în salvarea vieții semenilor noștri aflați în suferință.

Cu această ocazie s-a lansat un apel public către toți cei care pot și vor să doneze sânge, indiferent de grupa sanguină.

Situația e critică. AVEM NEVOIE DE TOATE GRUPELE DE S NGE: A, B, AB, O.

Ajutați-ne vă rugăm ca să putem și noi să ajutăm pacienții din spitale.

Facem un apel către toți cetățenii Clujului: pe timpul verii și în contextul crizei sanitare COVID-19, numărul celor care se prezintă să doneze la centru a scăzut, iar cererea venită din partea clinicilor și spitalelor din regiune nu s-a diminuat, din contră, e foarte mare și stocurile noastre nu reușesc să facă față. Bolnavii au nevoie permanentă de sânge.

Vă așteptăm la noi la centrul de donare din Cluj-Napoca, pe Strada Nicolae Bălcescu, nr. 18, de luni până vineri între orele 7.30 - 13.30”, spun oficialii Centrului.

Pot dona sânge persoanele sănătoase cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani (pentru prima donare, între 18-50 de ani), cu greutatea de peste 50 de kg, care să nu fi suferit de hepatită virală, sifilis, tuberculoză, malarie, infecție HIV, epilepsie, diabet zaharat, boli de inimă.

De asemenea, nu pot dona sânge femeile însărcinate și persoanele care au suferit în ultimele șase luni intervenții chirurgicale.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate