fbpx

Scrie un comentariu

das turda

Direcția de Asistență Socială (DAS) Turda a anunțat un nou program de distribuție a alimentelor, în vederea limitării extinderii COVID-19.

„Direcția de Asistență Socială Turda va informează că în vederea limitării extinderii COVID-19 s-a decis distribuirea pachetelor cu ajutoare de igienă și alimente după următorul program:
- În datele de 3 august și 4 august 2020 pentru beneficiarii de venit minim garantat și alocații de susținere a familiei, precum și persoanele încadrate în grad de handicap grav cu sau fără asistent personal de pe str. Margaretelor (cart. Poiana), în incinta Centrului comunitar de Igienă și Sănătate de pe str. Câmpiei nr. 57, în intervalul orar 08.00-13.00
- Începând cu data de 5 august 2020 se vor distribui pachetele pentru beneficiarii de ASF, VMG și handicap grav cu sau fără asistent personal din celelalte cartiere ale mun. Turda, în incinta fostului liceu Chimie 2 de pe str. Al. Vlaicu nr.3 (lângă Primărie) în intervalul 08.00-13.00.

Beneficiarii din aceste 3 categorii vor trebui să aibă asupra lor cartea de identitate în original și copie și certificatul de încadrare în grad de handicap original și copie, unde este cazul.” este mesajul transmis de reprezentanții DAS.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate