marian morar
m install
nello construct

O nouă competiție Transilvania Drag Race la Câmpia Turzii

zamblau eugen

Vești bune pentru pasionații de mașini! Competiția Transilvania Drag Race are loc în 15 și 16 august la Câmpia Turzii pe autostrada A3 ( pe porțiunea încă nefinalizată dintre Câmpia Turzii și Târgu-Mureș a Autostrăzii Transilvania ).

Organizatorii au anunțat că datorită situației actuale în care ne aflăm, înscrierile o să aibă loc doar în mediul online iar prețul este de 350 de lei. Pentru spectatori, prețul biletului pentru o zi este în valuare de 30 de lei, iar pentru ambele zile 50 de lei. S-au pus 450 de bilete de vânzare pentru fiecare zi.

Dacă Fast&Furios este filmul tău preferat și întorci capul tot timpul atunci când auzi un motor, acest eveniment este pentru tine și nu ar trebui să îl ratezi.

Mai multe detalii cu privire la cum puteți să vă înscrieți sau să achiziționați un bilet găsiți pe Facebook atât pe pagina oficială Transilvania Drag Race cât și în evenimentul special creat pentru ediția din august 2020.

https://www.facebook.com/TransilvaniaDragRace/?epa=SEARCH_BOX

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2