fbpx

 
 
1 Comentariu

fotografie TurdaNews

Pentru locuitorii din zona Turda, Câmpia Turzii și toate satele învecinate, luna august a reprezentat mereu o lună plină de evenimente, de relaxare, concedii și vacanțe.

Anul acesta însă, datorită situației nemaiîntâlnite în care ne aflăm, foarte multe activități simbolice acestei luni au fost anulate, cele mai importante și de impact fiind zilele Municipiilor Turda și Câmpia Turzii care în ultimii ani s-au ținut simultan în mijlocul lunii august.

fotografie TurdaNews

Chiar dacă aceste evenimente importante nu o să aibă loc în acest an, cetățenii pot să participe la alte evenimente care s-au adaptat situației și normelor impuse de guvern.

Evenimente actuale:

Știința și iluzii optice la fosta fabrică de bere în acest weekend

De astăzi începe TIFF la Cluj! Vezi care sunt măsurile de siguranță și programul pe următoarele zile

Din punct de vedere creștin, luna august este de asemenea încărcată, având trei sărbători mari semnate cu cruce roșie în calendar: în 6 august este Schimbarea la Față a Domnului (cu dezlegare la pește pentru credincioșii care aleg să țină post), în data de 15 august este sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului ( sau Sfânta Mărie cum i se mai zice în popor ) iar în data de 29 august avem sărbătoarea Tăierea Capului SF. Prooroc Ioan Botezătorul.

fotografie TurdaNews

Dacă ți-ai făcut planuri de vacanță și te interesează prognoza meteo pentru luna august, Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru perioada 3-31 august. În principiu, luna august 2020 nu iasă în evidență cu nimic amenințător pentru starea de bine a populației, temperatura și valorile fiind normale, uneori poate mai ridicate, dar în general se vor situa în jurul celor specifice perioadei în care ne aflăm. Precipitațiile sunt de asemenea așteptate să fie tot pe unda normală.

Cu toate acestea, având în vedere că vremea a fost extrem de capricioasă anul acesta, cu multe coduri roșii, inundați și vreme instabilă, nimic nu este sigur.

Dacă horoscopul este un aspect pe care îl urmărești pentru luna august, eastrolog.ro ne spune că această lună nu este pentru statul degeaba chiar dacă este o lună a vacanțelor în general. Pentru cei care sunt dispuși să depună energia necesară, luna august poate să fie extrem de productivă datorită schimbărilor care au loc în această perioadă. De asemenea, horoscopul ne avertizează că suntem predispuși la frustrări și nemulțumiri datorate unei irascibilități crescute. 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate