fbpx

 
 
Scrie un comentariu

criminalisti

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au spus că băiatul de 8 ani a fost ucis cu premeditare, în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar a fost găsit numai mați dimineața. 

”La data de 25 iulie, începând cu ora 22:00 aproximativ, inculpatul T. G. l-a lipsit de libertate pe fiul său minor T.G. jr. iar în noaptea de 25 spre 26 iulie, în urma unei acțiuni premeditate, inculpatul l-a ucis prin înjunghiere în zona toracică stângă cu un corp tăietor înțepător. La data de 28 iulie în jurul orei 11:00 minorul a fost găsit decedat pe bancheta din spate a autovehiculului folosit de inculpat, abandonat pe partea dreaptă a unui drum județean orientat cu fața către satul Filea de Jos”, au spus magistrații clujeni, potrivit Mediafax. 

Takacs Gyorgy, tatăl copilului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de ipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie în modalitatea omorului calificat.

Bărbatul de 46 de ani a fost prins de polițiști miercuri, în jurul orei 20:00, pe raza localității Filea de Jos, acolo unde ar fi încercat să scape de polițiști. El a încercat să se sinucidă, însă a fost oprit la timp de cei aflați la fața locului. Cu toate astea, bărbatul a ajuns la spital cu tăieturi în zona mâinilor și a stomacului.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate