fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

fotografie TurdaNews

În decursul zile de 29 iulie, la sensul giratoriu de lângă Lidl din Câmpia Turzii, un tir a lovit o mașină aflată în trafic. S-a constatat că șoferul tirului nu s-a încadrat corespunzător iar mașina avariată trebuie astfel reparată.

Totul pare simplu, dar șoferul autovehicului a realizat că se află într-o situație delicată deorece în data de 5 august îi expiră ITP-ul la mașină, iar conform legii, circulația unui vehicul este interzisă fără inspecția tehnică periodică care nu se poate realiza în contextul în care mașina este avariată.

Cu aceste îngrijorări, proprietarul mașinii a cerut îndrumarea poliției sau un posibil act cu care să poate să își transporte vehiculul la reparat atunci când o să fie programat, lucru care poate dura chiar și o lună. Singura soluție valabilă propusă șoferului este de a discuta cu asiguratorul pentru a-i pune la dispoziție o platformă.

“Nu pot să acuz primăria pentru lucrările din sens dar cineva totuși a calculat greșit niște lucruri acolo în urma cărora eu personal sunt atinsă direct. Cam asta ar fi povestea și frustrarea!” ne transmite proprietarul mașinii avariate.

Lucrările la sensul giratoriu sunt aproape de final, cu toate acestea, se pare că cetățenii sunt din ce în ce mai indignați și mai reticenți cu privire la beneficiile aduse de aceste schimbări, iar îngrijorările unora au devenit realitate în cazul acestui accident.

UPDATE:

Primarul Dorin Lojigan a declarat că problema cu accidentul a apărut pe fondul lucrărilor la sensul giratoriu și al neatenției șoferilor, pentru că sensul giratoriu finalizat nu crează nicio problemă în trafic.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate