fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

1 Comentariu

edu elite 10iulie

spital recuperare

Decizia a fost luată joi seară, 30 iulie 2020, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Acesta a decis că măsura intră în vigoare începând cu dată de 5 august, ora 8.

CJSU a decis ca Spitalul Clinic de Recuperare sa redevină unitate medicală pentrt tratarea pacienților Covid-19, începând cu data de 5 august, ora 8.  Argumentele care au dus la aceasta decizie sunt: capacitate mare de 400 paturi în total, circuite epidemiologice funcționale, saloane cu băi proprii, experiența anterioară Covid-19, apropierea față de SCBI în caz de nevoie pentru transportul pacienților la secția de ATI. Ambulatoriul și baza de tratament vor fi păstrate pe mai departe și vor functiona, exista circuite epidemiologice distincte in acest sens, astfel că nu există riscul ca unii angajati sa între în șomaj tehnic. De asemenea, secția de Aritmologie, unica în regiune, cu lista de așteptare pentru pacienți de peste 1 an, va rămâne operațională.”, a transmis Mircea Abdrudean, prefectul Clujului. 

Reamintim, în acest context, faptul că Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca este singura unitate medicală din Transilvania cu acest specific, asigurând servicii medicale în specialitățile cardiologie, neurologie, balneologie, ortopedie-traumatologie, chirurgie plastică și reparatorie, susținute de activitatea laboratoarelor de radiologie și imagistică medicală, analize medicale, explorări funcționale, precum și a bazei de tratament.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate