fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

targcj vivo

Consiliul Județean Cluj organizează o nouă ediție a Târgului Produs de Cluj. Evenimentul se va desfășura în perioada 30 iulie – 9 august în parcarea complexului comercial VIVO! Cluj Napoca, în intervalul orar 10:00-22:00.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Așa după cum am mai afirmat în repetate rânduri, menirea administrației județene nu constă doar în a repara sau moderniza drumuri, spitale și școli. Pentru a avea bugetele necesare susținerii sănătății, educației și infrastructurii, este obligatoriu să avem în vedere factorul economic, indiferent dacă este vorba despre întreprinderi cu mii de angajați sau despre categoria micilor meseriași și producători locali. În spiritul politicilor liberale, administrația clujeană sprijină de ani buni acei întreprinzători care demarează afaceri de familie, facilitându-le accesul pe piață, mediatizarea și promovarea. Acum, în condiții speciale, am ales să organizăm târgul nostru într-un loc special, cu o participare redusă, pentru a respecta reglementările în vigoare privind limitarea riscului de răspândire a virusului COVID-19, astfel ca atât expozanții cât și vizitatorii să fie în siguranță.

La manifestarea expozițională de la VIVO!, desfășurată prin intermediul Asociației Produs de Cluj, vor fi prezenți 20 de producători și artizani clujeni. Ei vor prezenta publicului vizitator preparate din lapte și carne, uleiuri presate la rece, prăjituri de casă și turtă dulce, gemuri, dulcețuri și siropuri naturale, zacuscă, paste, fructe și legume de sezon proaspete, dar și deshidratate. De asemenea, pe standuri vor fi expuse cosmetice și produse de îngrijire personală, costume populare și bijuterii lucrate de mână, precum și obiecte de marochinărie.  

Biroul de presă

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate