fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

legatura autostrada

DRDP Cluj a desemnat vineri câștigătorul licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic al conexiunii dintre Autostrada Transilvania (A3) și DN1, în zona Tureni-Mărtinești, anunță Ziua de Cluj.

”Firma câștigătoare a contractului este SEARCH CORPORATION SRL, iar valoarea proiectului este de 2.3 milioane de lei fără TVA. Durata contractului este de nouă luni, din care studiul de fezabilitate final va lua proiectantului 7 luni, iar proiectul de autorizare a lucrărilor de execuție și obținere a autorizației de construire (PAC), alături de proiectul tehnic de execuție final (PT), vor dura câte o lună fiecare.

Drumul expres Tureni - A3 va decongestiona traficul din Turda şi va asigura o nouă variantă de acces la Autostrada Transilvania dinspre Cluj-Napoca, pe lângă cea de la Gilău. Drumul este prevăzut să aibă o lungime de 5,4 km și patru benzi.”, precizează sursa citată.

Legătura între autostradă și DN Turda-Cluj a devenit o urgență, în condițiile în care traficul prin Turda este tot mai aglomerat, iar tranzitarea se face cu blocaje mari în trafic, mai ales că podul peste Arieș este și el deteriorat și se circulă alternativ (trebuie făcute lucrări de reabilitare), iar strada 22 Decembrie este și ea în lucru.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate