fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2020 07 27 at 22.46.22

Aseară, un șofer teribilist a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în gardul viu de lângă biserica/capelă din zona străzii Panseluțelor din Turda (zona Micro 3).

Norocul lui a fost că după incident, a reușit să scoată mașina din gardul viu și apoi să dispară, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

”Circula cu viteză foarte mare și cred că nu a mai putut controla direcția mașinii și a intrat în gardul viu. A scos mașina de acolo și a dispărut. Probabil, dacă sunt camere video în zonă, poate fi identificat, mai ales că în urma impactului la fața locului au rămas și ceva resturi din automobilul său”, ne-a transmis un cititor.

WhatsApp Image 2020 07 27 at 22.46.22 1

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate