fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

doamna aurelia

O bătrânică de 73 de ani, Aurelia, s-a prezentat la IML Cluj, pentru a-și scoate un certificat medico-legal, în urma unei agresiuni suferite din partea unui turdean, care a bătut-o în plină stradă, în satul Pădureni, din comuna Ciurila.

”Eu sunt venită în satul Pădureni de patruzeci şi şase de ani, de la Iuriu de Câmpie, şi până mi-a trăit bărbatul n-am avut probleme cu ea. Însă de cincisprezece ani, de când sunt văduvă, aceasta ne face viaţa grea de tot: mă face curvă şi-n toate felurile – pe mine dar şi pe fetele mele, pentru că nu sunt cununate la popă… Iar, mai nou, de când vine la ei Horaţiu ăsta, care-i de prin Turda, situaţia s-a înrăutăţit mult. Mai ales, după acuzaţia lui că suntem curve noi l-am făcut ţigan, că-i ştiam părinţii care se ocupau de hamuri, şei şi tot ce e nevoie pentru cai – şi umblau cu ele pe sate”, a povestit bătrânica agresată, reporterului BZC.ro.

Fata ei, de 39 de ani, care s-a prezentat și ea la IML Cluj, confirmă agresiunea.

“Pe mine şi pe soră-mea, Olimpia, Horaţiu ne-a biciuit şi bătut cu o lună înainte, pe 18 iunie. Pe mine, în plină stradă, iar pe ea în curtea casei. Dar nu l-am reclamat atunci la poliţie, fiindcă am crezut că e o scăpare avută la nervi şi că nu e ceva intenţionat. Însă în 19 iulie, duminica trecută, a venit rândul mamei noastre s-o încaseze de la el! A bătut-o mult mai serios decât pe noi, tot în plină stradă, lăsându-i vânătăi urâte - la şolduri şi la piciorul stâng, care-i operat!”, spune fata femeii, citată de sursa menționată.

Bătrânica agresată a povestit ce a făcut după ce a încasat bătaia.

“Imediat după ce m-a bătut individual ăsta, am mers fuguţa la domnul viceprimar – că stă la noi, în Pădureni – şi el m-a sfătuit să urmez toţi paşii legali şi să-i fac plângere. Iar poliţiştii de la Turda, care au venit la faţa locului, chemaţi de Dana, m-au întrebat cum mi-ar conveni mai bine să procedeze – să-l amendeze sau să-i facă dosar penal şi să ajungem cu el la Tribunal? Noi am stat şi ne-am tot gândit şi le-am răspuns că vrem la Tribunal, fiindcă deja de prea mult timp ne chinuie cei doi! Atunci poliţiştii ne-au sfătuit să venim la I.M.L. Cluj şi după aceea să ne întoarcem la ei, ceea ce am şi făcut!”, a spus femeia, conform sursei citate.

Femeile sunt hotărâte să meargă în instanță, pentru a opri agresiunie lui Horațiu, mai ales că acesta s-a lăudat că nu se teme de nimeni.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate