marian morar
m install
nello construct

Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii a participat la exercițiul cu termen scurt de notificare (ETSN)

zamblau eugen

Baza 71 Aeriană a participat în perioada 20-23 iulie 2020 la Exercițiul cu termen scurt de notificare (ETSN) alături de mari unități aparținând Forțelor Terestre și Forțelor pentru Operații Speciale Române.

Escadrilele 711 Aviație Luptă și 713 Elicoptere SOCAT au demonstrat capacitatea de luptă în contextul interarme, multi-domeniu și întrunit.

La exercițiu au fost prezenți aproximativ 1.000 de militari și peste 200 mijloace tehnice, având ca scop perfecționarea procesului de integrare a capabilităților militare pentru executarea sincronizată a unor acțiuni militare complexe.

Exercițiul și-a propus, totodată, verificarea stării de operativitate a structurilor din subordine, fără parcurgerea etapelor de planificare obișnuite pentru organizarea unui exercițiu la acest nivel, și urmărește ca, în termen de cinci zile de la notificare, structurile din subordine să fie în măsură să-și demonstreze capacitatea de luptă în context interarme, multi-domeniu și întrunit.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2