fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

2 Comentarii

edu elite 10iulie

agerpres 1

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat vineri după-amiază, la finalul unei vizite efectuate pe loturile 1 şi 2 ale autostrăzii Sebeş-Turda, că aceste două tronsoane ar putea fi gata până la sfârşitul lunii noiembrie, precizând însă că pe lotul 2 este nevoie de o mobilizare foarte bună.

"Pe lotul 1 am constatat un miracol (...), după patru ani de tergiversări s-a rezolvat problema relocării liniei electrice. După patru ani de aşteptări şi de bătaie de joc, până la urmă, pentru relocarea a patru stâlpi. Acolo frontul de lucru este asigurat, progresul fizic este la 90%. Nu avem, în acest moment, niciun blocaj care să ne determine să spunem că lucrările nu se vor finaliza în termenul agreat - sfârşitul lunii noiembrie acest an", a spus ministrul Transporturilor citat de Agerpres.

În ceea ce priveşte lotul 2, Lucian Bode a menţionat că este nevoie de o mobilizare foarte bună a antreprenorului.

În momentul de față, pentru finalizarea celor două tronsoane de autostradă nu este necesară decât mobilizarea constructorilor, în conformitate cu discuțiile pe care le-am avut, plecând de la lucrările care mai sunt de executat, fie că este vorba despre fundații, de turnare de asfalt sau alte tipuri de lucrări care trebuie efectuate.

Trebuie să-și facă o planificare minuțioasă, de exemplu pe tronsonul 2 este necesară o suplimentare de utilaje, cel puțin 45-50 și de asemenea este nevoie de cel puțin 300 de angajați pentru a putea realiza lucrările necesare în termenul planificat”, a declarat și premierul Orban.

Ultima vizită oficială a reprezentanților Guvernului la cele două șantiere din județul Alba ale autostrăzii a fost la mijlocul lunii mai. 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 18:56 25.07.2020
    Băi clasă politica de 2 lei gauriti, de 30 ani tot promiteți. Aveți sange in instalație in decembrie 2020, sa stați in fata mașinii mele, dacă nu e gata autostrada? Eu am sânge sa va fac una cu pământul, că din cauza voastră, gaunosilor, mor sute de oameni si isi pierd vremea in trafic zeci de mii. Va doare la 2 metri in fața de popor. Ați cerut suprataxa in carburant, cereti Rovigneta (in Ungaria nu plătești nimic inafara autostrazilor, dar au autostrăzi), ne cereți rabdare, dar până când mai mincinoșilor? Oricum cu Covidul asta v-ați dat seama cât de mămăligă este cetățeanul român. Il puteți calca in picioare si el zice: mulțumesc sefu'!
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Belgu · 21:50 25.07.2020
    La cum se lucrează pe sectorul Aiud Alba Iulia nici in 2025 nu cred k o sa fie terminat ăștia ne mint la fel de frumos k și PSD-isti lui Dancila
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate