fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

cimitir inmormantare

Situație explozivă în zona Câmpiei Turzii, unde 3 persoane din Luna și alte 7 din Câmpia Turzii s-au îmbolnăvit cu COVID-19, după ce au contactat virusul Sars-Cov-2, în urma participării la o înmormântare unde, din câte se pare, nu s-au respectat normele de protecție sanitară în ceea ce privește interacțiunile sociale menite să prevină răspândirea virusului.

”3 persoane din Luna și 7 din Câmpia Turzii, printre care un polițist și un cadru didactic s-au infectat, în week-end, cu virusul Sars-Cov-2, după ce au participat la o înmormântare care a avut loc în comuna Luna.

Evenimentul funerar s-a desfășurat fără respectarea celor mai mici norme de protecție anti-Covid19, iar infecțiile survenite după acesta sunt dovada clară asupra ignoranței persoanelor.

Ultima persoană infectată a fost preluată cu ambulanța și transportată la Cluj Napoca în urmă cu 2 zile.”, a anunțat RefleqtMedia, care a mai precizat că, cel puțin deocamdată, cei 10 au o formă ușoară, fiind mai degrabă asimptomatici.

Numărul de cazuri cu COVID-19 este în creștere, atât la nivel național, cât și la nivelul județului Cluj sau la nivelul zonei municipiilor Turda și Câmpia Turzii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate