fbpx
1 Comentariu

mihail simion

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Mihail Simion este turdeanul care a fost luat cu mascații și internat la un spital din Cluj, după ce a fost descoperit cu COVID-19, în urma analizelor de specialitate. El susține că s-a comis un abuz asupra sa, în timp ce reprezentanții Poliției susțin că a fost o intervenție legală, care a avut la bază refuzul turdeanului de a fi internat, coroborat cu faptul că a devenit recalcitrant.

”Eu sunt persoana in cauza si nu ma ascund. In schimb as dori un jurnalist care are curaj sa publice adevarul. Ca sa fii trintit la pamant de trei mascati, incatusat, si tinut intins pe jos peste o ora, doar ptr. ca ai curaj sa spui adevarul si sa ceri sa fi tratat cu respect mi se pare atac la persoana.

Pentru ca sa se stie cred ca am fost infectat pe mijloacele de transport in comun. Zilnic folosesc TUP Turda, care la orele de varf sunt arhipline, persoane fara masca, etc.”, a spus Mihail Simion, pentru TurdaNews.

Reprezentanții Poliției susțin că intervenția a fost una legală, motivată de refuzul turdeanului de a fi internat.

”La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 22.40, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că, un pacient în vârstă de 61 de ani, din municipiul Turda, internat la Spitalul Municipal Turda, a fost depistat pozitiv cu noul virus COVID-19, acesta refuzând transportul la o unitate medicală din Cluj-Napoca.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției municipiului Turda. Având în vedere faptul că bărbatul a devenit recalcitrant, a fost solicitat sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, acesta fiind transportat ulterior la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca”, a precizat IPJ Cluj.

Turdeanul susține că s-a comis un abuz la adresa sa.

„Pe scurt, marți am constatat lipsa mirosului si a gustului. Am chemat salvarea prezentând simptomele si am fost dus la spital Turda. Aici sau luat probe sânge si tampon nazal si din gat, apoi am fost pus într-o cameră cică la izolare, asta a fost marți în jurul orei 15-16. 

Miercuri pe la orele 10 am fost dus împreună cu alte 3 persoane suspecte de infecție Covid in Policlinica pentru radiografie pulmonara.

Înspre amiază, după 16-18 ore de stat în camera am avut proasta inspirație să îmi pun masca pe față și să ies pe coridor la urgențe să întreb dacă voi primi ceva de mâncare sau trebuie să chem o rudă să îmi aducă mâncare. În momentul în care am deschis ușa au început să strige la mine că să intru înăuntru că îmbolnăvesc pe alții, și că ei cheamă poliția că nu respect carantina. Am spus ce doleanțe am și că doresc să cheme poliția să se lămurească situația. 

După toate acestea, la sosirea echipei de poliție, le-am  spus că în momentul în care voi primi rezultatul testului, indiferent de situație doresc să merg acasă în carantină, menționând că sunt singur acasă.

Tot odată au adus ceva mâncare și au pus-o pe paviment la ușă. Apoi înspre seară am fost dus afară într-un cort pentru a aștepta rezultatul, care a sosit în jurul orei 20 dar nu au vrut să-mi spună nimic. În jurul orei 22.30-23.00 m-au strigat să îmi iau lucrurile și să mă urc într-o dubă SMURD împreună cu alte 6-7 persoane pozitive pentru a fi transferați la Cluj. Eu am refuzat și am cerut să fiu lăsat acasă, în izolare.

La orele 22.40 eu am solicitat un echipaj de poliție pentru a clarifica situația creată. Nu am fost recalcitrant la început, până au început cu neadevărul...

Am fost tratat ca un criminal.

Eu nu am nimic de ascuns. Am fost încătușat de mascați, ținut pe jos în curtea spitalului Turda aprox.1 oră și apoi am fost pus încătușat cu fața în jos pe o targă și dus la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, unde sunt și la această oră.

Încă nici la aceasta oră nu mi-am revenit complet din șocul psihic la care am fost supus si De asemenea încă nu mi-a revenit complet circulația sângelui la mâini din cauza cătușelor. Când am cerut să-mi slăbească strânsoarea mi-au spus că așa pățesc șmecherii ca mine și să tac. După cum scrie în noua lege, eu am înțeles că pot fi reținut până la 48 ore max. pentru test și apoi pot cere carantinarea acasă dacă am condiții necesare. Doresc să fie cercetată situația de la urgențe Turda să vedeți cum se respectă protocoalele ptr. Covid. Nu am personal cu nimeni nimic, doar doresc să fie arătate oamenilor abuzurile. La Spital Cluj nu am ce să reproșez nimic nimănui. Se respectă la sânge toate protocoalele, personal civilizat și amabil, nu ca la Turda.

Eu nu cer nimic, doar dezvinovățirea mea.  

Dacă am greșit, voi suporta consecințele, dacă nu, să fie trași la răspundere cei vinovați!”, a declarat turdeanul pentru TurdaInfo.

Citește și:

Un turdean, luat pe sus cu ”mascații”, după ce a ieșit pozitiv la COVID-19 și a început să fie recalcitrant!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Boby · 20:39 24.07.2020
    Auleo, daca si Misu e recalcitrant... un om, painea lui d-zeu. Speram sa te insanatosesti repede Misu!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator