fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

mascati 1280x720

Un turdean a fost ”luat pe sus” cu ”mascații”, noaptea trecută, după ce s-a prezentat la Urgențe la Spitalul Turda, iar în urma testului făcut a ieșit pozitiv la coronavirus, moment în care a devenit recalcitrant și ar fi dorit să plece fără să i se facă nimic.

”Un pacient care s-a prezentat acolo cu simptome de Covid-19 a devenit recalcitrant după aflarea rezultatului pozitiv al testului. Turdeanul, care nu face parte din comunitatea de pe strada Margaretelor, ca să evităm orice speculație, s-a opus transportării sale la un spital specializat pentru tratarea infecțiilor cu noul coronavirus, în vederea internării.”, menționează TurdaInfo.

Turdeanul a fost internat la un spital specializat COVID-19 din Cluj-Napoca.

Vă reamintim că numărul cazurilor de coronavirus, provenind de pe strada Margaretelor din Turda, a ajuns la 22 de persoane, după ce azi au mai fost anunțate 4 persoane infectate.

Citește și:

Încă 4 cazuri de coronavirus pe Margaretelor, numărul infectărilor a ajuns la 22!

Numărul infectaților crește tot mai mult. Sunt cazuri noi în zonă. O persoană de la Centrul de Îngrijire al Vârstnicilor din Câmpia Turzii ar fi fost testată pozitiv la coronavirus, după ce a revenit din concediu, din Grecia. De asemenea, cazuri ar mai fi și la Poliția din Câmpia Turzii, după ce nu cu mult timp în urmă mai mulți angajați de la Poliția Turda au fost depistați și ei cu coronavirus. cazuri au mai fost la Judecătoria Turda, dar și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda.

Pe de altă parte, vocile celor care contestă existența virusului sunt tot mai virulente pe rețelele sociale. Membrii ai comunității de pe strada Margaretelor au transmis mesaje spre jurnaliștii TurdaNews, să nu se mai scrie ”minciuni”, că altfel vor fi agresați. Sunt unii care susțin că cei declarați ”bolnavi” au acceptat să spună asta de foame, iar ca ”răsplată” li s-au umplut frigiderele. Haosul informațional este tot mai evident, iar riscul ca situația să degenereze este tot mai mare. În țară, există localități unde s-a luat decizia închiderii lor (localități în carantină), pentru că nu s-au mai putut ține sub control infecțiile.

La Turda, administrația locală a anunțat unele măsuri privind combaterea răspândirii virusului, după apariția focarului de pe strada Margaretelor.

Citește și:

Primăria Turda: Accesul la locurile de joacă, foișoare, locurile pentru gimnastică sau alte tipuri de locuri de relaxare din oraș este strict interzis

Avem informații certe privind decesul unui turdean cu coronavirus. Cel mai probabil, decesul său va fi anunțat în perioada următoare.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Stanescu Ana · 22:35 25.07.2020
    Spuneti " În țară, există localități unde s-a luat decizia închiderii lor (localități în carantină), pentru că nu s-au mai putut ține sub control infecțiile." si mintiti cu nerusinare! Scrieti fara documentare? De ce raspanditi informatii false?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate