fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

ct ochivinetit

Un bărbat de 51 de ani a fost bătut vineri, 17 iulie, în fața unei case de schimb valutar din Câmpia Turzii, de către un individ care s-a băgat în față și care ”a avut chef” să dea câțiva pumni, în plin centru al localității.

Asta chiar dacă victima se afla cu copilul de mână.

“Vineri dimineaţă, pe la ora zece şi jumătate, mă aflam la coadă, împreună cu băiatul cel mic, în vârstă de şapte ani, în faţa casei de schimb valutar de pe strada Mihai Viteazu, din centrul oraşului. În faţa noastră nu se aflau decât trei-patru persoane şi aşteptam liniştiţi să ne vină rândul. La un moment dat, a apărut un individ, pe care nu-l ştiam, în vârstă de vreo 28-30 de ani care a intrat în casa de schimb fără să se sinchisească de noi. Nimeni nu i-a zis ceva omului şi am aşteptat mai departe să ajungem la ghişeu, ca să ne ducem treaba la bun sfârşit. La scurt timp, acesta a ieşit şi – din motive pe care nu le pot pricepe nicicum – s-a uitat urât la mine, deşi m-am ferit să-l înfrunt până şi cu privirea, darmite să-i zic ceva! Cu toate astea, s-a oprit direct în faţa mea şi mi-a spus: “Am fost primul”! Eu i-am răspuns, împingându-l puţin de mine, fiindcă se apropiase foarte tare şi-i simţeam respiraţia în faţă: “Lasă-mă, te rog, nu mă interesează asta!” Atunci s-a retras un pas, cât să-şi ia puţin avânt şi în secunda următoare mi-a ars un pumn în nas, tare de tot, punându-mă insantaneu la pământ!“, a dexclarat victima, pentru BZC.ro.

După acest incident, bărbatul a mai încasat o tură de bătaie, după ce a făcut greșeala să întrebe de ce a fost lovit.

Bărbatul s-a prezentat la IML Cluj, de unde a primit un certificat medico-legal de 14-16 zile de îngrijiri medicale.

“Nu am ce face, depun plângere la poliţie şi îl dau şi la Tribunal pentru ceea ce mi-a făcut! Plus că de atunci băiatul meu a rămas traumatizat: se trezeşte în toiul nopţii şi strigă, încontinuu, “Tati, tati”. Sunt perfect conştient că un asemenea om reprezintă un pericol public şi, în consecinţă, vreau să întreprind orice e posibil ca să nu mai repete şi cu alţii ceea ce a făcut cu mine!”, și-a încheiat bărbatul povestea.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate