fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

batranel batut

Ilie Vâtcă este un agricultor în vârstă de 74 de ani din localitatea clujeană Cacova Ierii, un sat de munte de pe raza comunei Iara.

Acesta a încasat, vineri, 10 iulie, o bătaie soră cu moartea de la un sătean din localitatea vecină, Ocoliş, judeţul Alba, dintr-un motiv cu totul incredibil: culegea flori medicinale de pe propriul teren, aflat în Ocoliş, pe raza judeţului Alba, iar acesta – fost boxer – l-a lovit fiindcă, în opina lui, nu avea ce căuta acolo, relatează bzc.ro 

Aşa-ţi trebuie dacă nu stai în judeţul tău şi umbli prin Alba” – îi repeta acesta în timp ce-l snopea!

Vineri, culegeam plante medicinale, arnică, de pe terenul meu aflat pe raza comunei Ocoliş, judeţul Alba, pe locul Boinic, teren pe care familia mea îl deţine din tată în fiu. La un moment dat mi-a apărut în faţă dl. Ştefan, un fost boxer, în vârstă de vreo 55 de ani, din Ocoliş. Mi-a spus că n-am voie să culeg flori din judeţul Alba – doar din Cluj – şi a început să mă lovească. Mi-a ars vreo trei pumni, până am căzut la pământ. Şi, când am vrut să mă ridic, mi-a mai ars unul, atât de puternic de-am adormit. Norocul meu a fost cu o femeie care era şi ea după flori şi a filmat totul cu telefonul, după care a venit apoi la mine şi a anunţat poliţia şi salvarea...”relatează victima.

Bătrânul mărturiseşte că, în continuare, la faţa locului şi-au făcut apariţia poliţia şi o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Municipal Turda, la Urgenţă, unde medicii i-au acordat primul ajutor. Apoi, împreună cu poliţiştii, aceştia l-au sfătuit să se prezinte la I.M.L. Cluj pentru a-i fi eliberat un certificat medico-legal. 

Bărbatul spune că își va căuta dreptatea în instanță și-i va cere agresorului și daune materiale. 

Foto/bzc.ro

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate