fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

constructie autostrada

A început relocarea stâlpilor de înaltă tensiune, unul dintre blocajele invocate de către constructor care practic îl împiedica să termine lucrările la pasajul peste calea ferată din Alba Iulia, unul dintre punctele critice ale lotului.

Chiar dacă este puțin probabil ca lotul 1 al Autostrăzii 10 Sebeș - Turda să fie terminat integral până la 30 noiembrie, există vești bune, scrie Ziarul Unirea. Miercuri a început relocarea celor doi stâlpi de înaltă tensiune care îl împiedicau pe constructor să termine lucrările la pasajul peste calea ferată. 

Deținătorul liniei electrice aeriene, Electrica, a făcut în primăvară demersuri pentru deblocarea situației, iar autorizația de construire a fost eliberată la 1 iulie, astfel că stâlpii vor fi mutați. Se dorește finalizarea lucrării în cursul acestei luni. Odată relocați stâlpii, italienii de la Impresa Pizzarotti vor avea câmp liber să avanseze rapid cu construcția pasajului peste calea ferată și a nodului rutier Alba Iulia Nord.

Lotul 1 al A10, de 17 km, este executat de asocierea Impresa Pizzarotti & Pomponio Construcții și are un stadiu fizic de 90%. Execuția loturilor 1 și 2 a demarat în 2014, acestea urmând să fie gata în noiembrie 2020. Loturile 3 și 4 ale A10 au fost date în circulație în 2018.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate