fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

adolescenți 1

O poveste de dragoste imprevizibilă se desfăşoară între o elevă de 14 ani şi un tânăr de 21 de ani, ambii din municipiul Turda, pentru că fata, îndrăgostită lulea de băiat, refuză să colaboreze cu părinţii şi poliţia!

Ba, mai mult - deşi cu două nopţi în urmă a fost salvată decătre poliţie, la sesizarea unor vecini, care i-au auzit urletele sălbatice, în timpul unei partide de sex violent petrecută între blocuri – ea ameninţă că, dacă-i va fi tulburată în vreun fel dragostea, se va sinucide! Ba, mai mult, ca să arate cât îşi iubeşte partenerul şi-a scrijelit mâna cu un cuţit - iar el, pentru reciprocitate, piciorul, relatează bzc.ro

Deşi i-am interzis să se mai vadă cu el, la venirea prietenei sale dubioase a ieşit din nou din casă, însă mi-a promis că vom vorbi permanent la telefon şi se va întoarce repede… Da` de unde… Pe la două şi jumătate noaptea tot vorbeam cu ea la telefon, o ameninţam că voi chema poliţia – deoarece eu cred că e constrânsă de el să-l întâlnească, simt asta – iar fata mi-a spus doar atât: “Mami, vin imediat. Iar dacă anunţi poliţia, îţi promit că mă sinucid!”

Asta m-a speriat tare şi după ultima discuţie, cea de la 2.30 nu mi-a mai răspuns, ce-I drept şi eu m-am înmuiat şi am aţipit cu telefonul în mână. Apoi, după câteva minute, am aflat de la poliţişti că au intervenit, după ce au fost alertaţi de-o locuitoare din zonă,  pe la ora 3.00.

 Aceasta i-a auzit gemetele şi urletele de durere, cum o chinuia individul, pe un loc aflat lângă o şcoală generală” relatează mama fetei pentru sursa citată.

Citește mai multe aici: https://www.bzc.ro/exclusiv-fat-de-14-ani-din-turda-sex-violent-cu-iubitul-ntre-blocuri-mam-dac-anun-i-poli-ia-m-sinucid-77100

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate