fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

actiune politie

Acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Covid-19 în zonele aglomerate din județul Cluj au continuat și duminică.

Sub autoritatea Institutiei Prefectului, la data de 5 iulie a.c.,  politiștii, jandarmii, polițiștii locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare, Directiei de Sănătate Publică și personal din cadrul Protecției Consumatorului, au desfășurat verificări asupra modului de respectare a normelor legale impuse în perioada stării de alertă.

Au fost efectuate controale la 180 de societăți comerciale, fiind efectuate verificări asupra respectării regulilor de protecție sanitară de către agenții economici, în centrele comerciale și la terasele din întregul județ.

În urma neregulilor constate, au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale.

58 dintre  acestea au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de circulație rutieră, 23 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 8 pentru nerespectarea Legii 55/2020 privind măsurile măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și 12 pentru abateri ale altor legi în vigoare.

Acțiunile preventive vor continua pentru responsabilizarea cețățenilor și creșterea nivelului de informare și constientizare cu privire la riscul de îmbolnăvire și a importanței măsurilor de protecție sanitară.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate